Jäsenyys

Haluatko liittyä Taivalkosken 4H-yhdistyksen jäseneksi?

Saat digitaalisen jäsenkortin puhelimeen, sähköpostiin ajankohtaiset viestit, vakuutuksen 4H-tapahtumissa, osallistumisoikeuden tapahtumiin, valtakunnalliset sekä paikallisten liikkeiden edut sekä myös eurooppalaiset edut.

Jäsenmaksu on 35 € / henkilö tai 70 € / perhe.

Liity Taivalkosken 4H-yhdistyksen jäseneksi tästä

Jäsen, päivitäthän tietosi – näin saat digitaalisen jäsenkortin käyttöön

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin eli omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/

Tarkempaa tietoa jäseneduista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/

Paikkakunnallisia jäsenetuja ovat lisäksi:

4H-puoti: 4H -tuotteista ja askartelutarvikkeista -10 % alennus.

Pikkupeukku: OVH hintaisista vaatteista –10% käteisalennus. Etuus voimassa toistaiseksi.


Holiday Club kylpylät Katinkulta ja Kuusamon Tropiikki:

ETU voimassa 31.12.2021 saakka:

  • 6€ lapset (4-14v), 12€ aikuinen.
  • Hinnan saa näyttämällä 4H-liiton jäsenkorttia vastaanotossa. Hinta koskee myös yksittäiskäyntejä.
  • Ryhmässä ryhmänvetäjä veloituksetta, ennakkoilmoitus suositeltavaa ryhmille. Hinta koskee kaikkia 4H-liiton ryhmävarauksessa mukana olevia.
Jäsenyyden lopettaminen

4H-yhdistyksen jäsenyys lopetetaan omalla ilmoituksella. Voit lähettää sähköpostia, soittaa tai ilmoittaa tekstiviestillä (savumerkkejä emme osaa lukea). Kiitos jäsenyydestä ja tervetuloa uudelleen mukaan toimintaa, kun siltä tuntuu.